Χοιρινή τηγανιά

 

YΛΙΚΑ
• 0,700gr χοιρινό λαιμό
• ξύδι βαλσάμικο
• σιρόπι βαλσάμικο
• αλάτι-πιπέρι
• ½ ποτήρι λευκό κρασί
2 Κ.Σ απαλή μουστάρδα
• γλυκιά πάπρικα
• 1 λεμόνι
• φρέσκια ρίγανη
ξερό κρεμμύδι
• πράσινη πιπεριά
• μανιτάρια champignon
• 2 ποτήρια νερό περίπου
• ελαιόλαδο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβω τον χοιρινό λαιμό σε μικρά κομμάτια και τον μαρινάρω σε αλάτι-πιπέρι,γλυκιά πάπρικα, ½ ποτήρι κρασί,λίγο μουστάρδα,φρέσκια ρίγανη…. Στην συνέχεια σε ελαιόλαδο σωτάρω το ξερό κρεμμύδι,την πιπεριά και τα μανιτάρια…Όταν πάρουν χρώμα ρίχνω μέσα στην κατσαρόλα το μαριναρισμένο κρέας.. Μόλις πάρει χρώμα το κρέας προσθέτω το ξύδι βαλσάμικο,το σιρόπι βαλσάμικο και την μουστάρδα… Όταν καραμελώσουν όλα τα υλικά προσθέτω 2 ποτήρια νερό και το αφήνω να βράσει…

79a38402-87af-4539-b947-85e1a14bf07b.jpg

 

Advertisements