Μπράουνις τριπλής σοκολάτας

Υλικά:
100 γρ λευκή σοκολάτα
100 γρ κουβερτουρα
100 γρ σοκολάτα γάλακτος 150 γρ βούτυρο ή μαργαρινη
3 αυγά
150 γρ ζάχαρη
1 βανίλια
1 πρέζα αλάτι
1 κ.σ. κρέμα γάλακτος
150 γρ αλεύρι που φουσκώνει μονο του



 

Εκτέλεση:
Κόβουμε σε κομάτια την κουβερτουρα και την γαλακτος και μαζί με το βούτυρο τα βάζουμε σε μπεν μαρι σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να λιώσουν.Χτυπάμε στο μιξερ τα αυγά με τη ζάχαρη,τη βανιλια και το αλάτι μέχρι να φουσκωσουν,στη συνέχεια ρίχνουμε και τη κρέμα γάλακτος και ξανά ανακατεύουμε.Αφού κρυωσουν λίγο το μείγμα απο τις σοκολάτες το ρίχνουμε σιγά σιγά ανακατεύοντας στο μείγμα με τα αυγά.Κοσκινιζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε και αυτό στο μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα κανοντας απαλές κινήσεις.Τέλος κόβουμε και τη λευκή σοκολάτα σε κομάτια,ρίχνουμε λίγο αλεύρι και την ανακατεύουμε έτσι ώστε τα κομάτια να μην πέσουν κατω,βάζουμε τα κομάτια στο μείγμα και ανακατεύουμε λίγο.Βαζουμαι το μείγμα σε βουτυρομενο και αλευρομενο ταψακι.Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 βαθμούς για περιπου 15 λεπτα αφού ψηθεί το αφήνουμε για αλλά 15 λεπτα να κρυώσει σερβίρουμε με λίγη άχνη ζάχαρη

12788074_610824649066990_1969662461_n