Μπουκιές κοτόπουλο

ΥΛΙΚΑ

1 Μεγάλο κολοκυθάκι κομμένο σε φέτες
1 κόκκινη πιπεριά σε φέτες
1 στήθος κοτόπουλο σε κύβους
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
Λίγο σκούρα ζάχαρη
1 πατάτα σε λεπτές φέτες
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
λίγο αλεύρι


ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ

Θα κάνουμε μία σάλτσα μουστάρδας
– Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε περίπου 50-70 ml μουστάρδα
– 30 ml κρέμα γάλακτος
– Μόλις πάρει μία βράση η μουστάρδα με την κρέμα γάλακτος και το αλάτι, ρίχνουμε μέσα 2 κουταλιές μέλι και ανακατεύουμε συνέχεια για ένα λεπτό εκτός φωτιάς και είναι έτοιμο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1) Πανάρουμε τα κολοκυθάκια με αλεύρι και νερό ( νερό-αλεύρι-νερό) και τα τηγανίζουμε να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα
2) Σε ένα τηγανάκι με λίγο βούτυρο σοτάρουμε τις πιπεριές αρκετά και σβήνουμε στο τέλος με κρασί και τις αποσύρουμε από το τηγάνι
3) Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι, μόλις σοταριστεί ρίχνουμε την ζάχαρη να καραμελώσει το κρεμμύδι
4) Τις πατάτες τις βράζουμε για περίπου 5 λεπτά και μετά τις τηγανίζουμε μέχρι να χρυσίσουν
5) Το κοτόπουλο το ψήνουμε στην σχάρα , αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα τότε το σοτάρουμε πολύ καλά σε ένα τηγάνι
6) Τα στρώνουμε με την σειρά
– κολοκυθάκι
– σάλτσα
– μαϊντανό
– κρεμμύδι
– κοτόπουλο
– σάλτσα
– πιπεριές
– κολοκυθάκι

11113788_987327081279141_2090812832103135477_n