Ατομικά πενιρλι

ΥΛΙΚΑ

-Γαλοπούλα , πάριζα , σαλάμι μπύρας
-Gouda τριμμένη
-Πολύχρωμες πιπεριές σε πολύ λεπτές φέτες
-Μανιτάρια σε φέτες
-Ψιλοκομμένο μπέικον
-Τομάτα σε κύβους


 

 Για την ζύμη
 380 γρ αλεύρι
1 νεροπότηρο και κάτι νερό
20 γρ αλάτι
20 γρ ζάχαρη
30 ml λάδι
1 φακελάκι ξερή μαγιά


Για την σάλτσα
 250 ml τοματοπολτό
5 γρ ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
30 γρ ρίγανη
20 γρ φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο *αν θέλετε
1 μικρή πρέζα πιπέρι
5-7 ml λάδι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1) Για την ζύμη , τα χτυπάμε όλα μαζί στο μίξερ με γάντζο η με τα χέρια μας
2) Για την σάλτσα  τα τοποθετούμε όλα σε τα υλικά μας σε ένα κατσαρολάκι με καπάκι και τα βράζουμε για περίπου 5-7 λεπτά
3)Χωρίζουμε την ζύμη σε μικρές μπάλες (περίπου σε 40γρ ).
4) Μετά το κάθε μπαλάκι το ανοίγουμε σε σχήμα πενιρλί , κάτι σαν ένα μικρό καραβάκι  δηλαδή στην μέση ένα μεγάλο βαθούλωμα και γύρο γύρο περιμετρικά υψωμένο.
5)Οπότε στο βαθούλωμα που σχηματίσαμε αλείφουμε από την σάλτσα μας μετά από πάνω το σαλάμι , μανιτάρια ψιλοκομμένα, το κίτρινο τυρί  τριμμένο , τις πιπεριές , το  Μπέικον και τέλος τα κυβάκια τομάτας.
6)Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά
12507316_1104042716274243_7303780850632530574_n