Σπύρος Μάζης

στις

Καλησπέρα food lovers σήμερα στην κουζίνα του Food and Create φιλοξενούμε έναν εντυπωσιακό σεφ τον Σπύρο Μάζη ο οποίος κατάγεται από την πανέμορφη Κέρκυρα  με αρκετά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της γαστρονομίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και σήμερα μας μοιράζετε μια νόστιμη συνταγή ριζότο άγριων μανιταριών με σπαράγγια και άρωμα λευκής τρούφας .

Δείτε την συνταγή εδώ

14877664_10211055257396599_625095019_n

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s