Kαλτσόνε

ΥΛΙΚΑ
-Γαλοπούλα , πάριζα , σαλάμι μπύρας
-Gouda τριμμένη
-Πολύχρωμες πιπεριές σε πολύ λεπτές φέτες
-Μανιτάρια σε φέτες
-Ψιλοκομμένο μπέικον
-Τομάτα σε κύβους


Για την ζύμη
380 γρ αλεύρι
1 νεροπότηρο και κάτι νερό
20 γρ αλάτι
20 γρ ζάχαρη
30 ml λάδι
1 φακελάκι ξερή μαγιά


Για την σάλτσα
250 ml τοματοπολτό
5 γρ ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
30 γρ ρίγανη
20 γρ φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο *αν θέλετε
1 μικρή πρέζα πιπέρι
5-7 ml λάδι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1) Για την ζύμη , τα χτυπάμε όλα μαζί στο μίξερ με γάντζο η με τα χέρια μας
2) Για την σάλτσα τα τοποθετούμε όλα τα υλικά μας σε ένα κατσαρολάκι με καπάκι και τα βράζουμε για περίπου 5-7 λεπτά
3)Κόβουμε από το ζυμάρι περίπου μια μπάλα τον 120 γραμμαρίων και το ανοίγουμε με ένα πλαστή ( όχι πολύ )
4) Αφού το ανοίξαμε το αλείφουμε στο κέντρο του με την σάλτσα που κάναμε και ρίχνουμε από πάνω όλα τα υλικά μας.
5) Τώρα είναι η ώρα για το κλείσιμο στην ουσία θέλουμε να κάνουμε ένα μισοφέγγαρο άρα ενώνουμε την μια μεριά με την άλλη και το πατάμε καλά στις άκρες που ενώσαμε
6) Το τοποθετούμε σε ένα λαδωμένο ταψάκι και το ψήνουμε όσο ποιο χαμηλά γίνετε στο προθερμασμένο φούρνο μας στους 200 βαθμούς για περίπου 10-15 λεπτά

12746016_1124071617604686_1636159132_n