Πιτσάκια

Υλικά

  • Πίτες (του εμποριου είτε για γύρο είτε σαν το σχήμα που βλέπετε στην φωτογραφία)
  • 300 gr τομάτα φρέσκια τριμμένη η τοματοπελτέ.
  • 1 κονσέρβα καλαμπόκι
  • 4 μανιτάρια κομμένα σε κύβους
  • 10 φέτες ζαμπόν
  • 200 gr γκούντα τριμμένη
  • λίγο ρίγανη
  • λίγο αλάτι
  • λίγο ζάχαρη
  • λίγο ξηρό βασιλικό
  • λίγο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Σε ένα Μπόλ ρίχνουμε τον τοματοπελτέ η την τριμμένη τομάτα μαζί και το αλάτι το πιπέρι την ρίγανη την ζάχαρη και τον ξηρό βασιλικό και ανακατεύουμε καλά για να γίνει η σάλτσα.
  • Απλώνουμε την σάλτσα πάνω στις πίτες αφήνοντας ένα κενό περιμετρικά τις πίτας.
  • Στρώνουμε από πάνω το ζαμπόν , από πάνω την τριμμένη γκούντα , από πάνω τα μανιτάρια και το καλαμπόκι .
  • Τα ψήνουμε στον φούρνο στους 200 για περίπου 10 με 15 λεπτά .

18073218_1510869292258248_930691680_n