Λευκός κορμός σοκολάτας

Υλικά

  • 1 φακελάκι μόρφατ
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 2 η και λίγο λιγότερο πάκα μπισκότα πτι-μπέρ

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε σε ένα μπόλ το μόρφατ με το ζαχαρούχο γάλα ισα ίσα να ομογενοποιηθούν και μετά σπάμε με το χέρι σε χοντρά κομμάτια και τα ρίχνουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε ελαφρά να ενσωματωθούν τα μπισκότα στο μείγμα.
  • Tο τοποθετούμε σε μια λαδόκολλα με ότι σχήμα θέλουμε και το τυλίγουμε.
  • Το αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο να σφίξει και είναι έτοιμο.

16388309_1429239177087927_6015325409901722589_n