Cake με επικάλυψη σοκολάτας

Υλικά 

  • 4 αυγά
  • 2 ποτήρια  ζάχαρη
  • 1 ποτήρι λάδι
  • 1 ποτήρι χλιαρό γάλα
  • 1 Μπέκιν
  • 1 βανίλια
  • 1 κουβερτούρα γάλακτος
  • 3 ποτήρια  αλεύρι

Εκτέλεση 

1)  Χτυπάμε τα ασπράδια από τα αυγά  και ρίχνουμε ένα – ένα τούς κρόκους

2) Ρίχνουμε την ζάχαρη  και συνεχίζουμε να χτυπάμε

3) Ρίχνουμε το λάδι , γάλα  και συνεχίζουμε να χτυπάμε

4) Προσθέτουμε και  το αλεύρι  αφού έχουμε ενσωματώσει σε αυτό το μπέκιν και την βανίλια

5)Χτυπάμε για λίγο και προσθέτουμε το 1/3 τις κουβερτούρας τριμμένη η σε κυβάκια

6) Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε την φόρμα και περιχύνουμε το μείγμα μέσα σε αυτή

7)Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά στους 180.

8)Τέλος λιώνουμε το υπόλοιπο 2/3 της σοκολάτας σε Μπέν Μαρί και  με ένα κουτάλι η πιρούνι βάζουμε την φαντασία μας και σχεδιάζουμε το  cake μας

12311035_1086723601339488_7942994554248241354_n

Advertisements