Μηλόπιτα

Η καλύτερη μηλόπιτα πού έχετε δοκιμάσει είναι εδώ !!!!!!!

Μια μηλόπιτα λίγο διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει και πιστεύω είναι πολύ καλύτερη μιας και τα μήλα τις τα έχει ενσωματωμένα μέσα άρα σε κάθε φέτα που θα κόβετε θα έχει μικρά κομματάκια μήλου και καρυδιών (Επίσης αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα και σταφίδες)

—Επειδή η δοσολογία είναι μεγάλη και πιθανόν να θέλετε για  μια φόρμα μόνο σας προτείνω την συνταγή αυτή να την διαιρέσετε ακριβώς στο μισό —

ΥΛΙΚΑ

500 γρ λάδι
750 γρ ζάχαρη
10 αυγά
700 γρ αλεύρι
2 κουταλιές κανέλα
1 κουταλιά σόδα
800 γρ μήλα κομμένα σε κύβους
λίγο άρωμα βανίλιας
200 γρ καρύδια
1 φακελάκι μπέικιν

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μία μπασίνα ρίχνω και ανακατεύω το λάδι,ζάχαρη,αυγά
Μόλις ανακατευτούν λίγο κοσκινίζουμε το αλεύρι,σόδα,κανέλα,μπέικιν
Αφού ομογενοποιηθούν ρίχνουμε στο μείγμα τα μήλα και τα καρύδια και ανακατεύουμε αφράτα
Τέλος τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένες και αλευρωμένες φόρμες και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40-45 λεπτά στους 180

10678764_862631380415379_6733778361926956939_nτ